Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago

Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de sandvișuri de porc în stil Chicago. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 421 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, sare, ceapa foarte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri De Vită În Stil Chicago, Smuceste-Ma Reteta Dulce Cotlet De Porc, și Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și condimentați-le cu jumătate din sare și piper. Aruncați pentru a amesteca bine și gătiți până când sunt moi și bine rumenite, aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați ceapa într-un castron și puneți-le deoparte.Preîncălziți broilerul la înălțime. Condimentați cotletele cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați puțin ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi ridicați temperatura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați cotletele și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.Sub broiler, prăjiți chiflele numai pe părțile tăiate, până se rumenesc ușor. Pe fiecare chiflă, așezați un cotlet de porc și apoi acoperiți-l cu o șesime din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Serviți imediat.Încercați aceste rețete de cotlet de porc pe Food Republic:cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Rețetă De Cotlete De Porc Cu Sare De Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista