Rețetă De Păstrăv Cu Orez Sălbatic, Radicchio Și Portocale
Păstrăvul cu orez sălbatic, Radicchio și rețeta de portocale este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână radicchio, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Orez Prăjit Sălbatic, Rețetă De Salată De Ardei De Orez Sălbatic, și Rețetă De Umplutură De Orez Sălbatic Și Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor, aruncând o dată, până când sunt parfumate, 6 până la 8 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă aproximativ.
Tăiați coaja și miezul a 2 portocale. Lucrând peste un castron mediu, tăiați de-a lungul ambelor părți ale fiecărui segment portocaliu, eliberând segmentele în castron.Sucați portocala rămasă și adăugați sucul în castron împreună cu radicchio, nuci pecan, 1 lingură de ulei, linguriță sare și linguriță piper.
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează păstrăvul cu linguriță fiecare sare și piper. Gătiți mai întâi cu pielea în jos, în loturi, până când sunt fierte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Serviți păstrăvul peste orez. Se acoperă cu amestecul de portocale și se presară cu arpagic.