Rețetă De Păstrăv Cu Orez Sălbatic, Radicchio Și Portocale

Rețetă De Păstrăv Cu Orez Sălbatic, Radicchio Și Portocale
Păstrăvul cu orez sălbatic, Radicchio și rețeta de portocale este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână radicchio, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Orez Prăjit Sălbatic, Rețetă De Salată De Ardei De Orez Sălbatic, și Rețetă De Umplutură De Orez Sălbatic Și Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor, aruncând o dată, până când sunt parfumate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă aproximativ.
4
Tăiați coaja și miezul a 2 portocale. Lucrând peste un castron mediu, tăiați de-a lungul ambelor părți ale fiecărui segment portocaliu, eliberând segmentele în castron.Sucați portocala rămasă și adăugați sucul în castron împreună cu radicchio, nuci pecan, 1 lingură de ulei, linguriță sare și linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează păstrăvul cu linguriță fiecare sare și piper. Gătiți mai întâi cu pielea în jos, în loturi, până când sunt fierte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți păstrăvul peste orez. Se acoperă cu amestecul de portocale și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
PăstrăvPăstrăv
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Revista