Rețetă de pâine fără Gluten din cereale integrale

Rețetă de pâine fără Gluten din cereale integrale
Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 8. 222 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare de mare, miere de hrișcă, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Chifle De Hamburger Fără Gluten 60% Din Cereale Integrale (Sau Pâine), Pâine De Floarea Soarelui Fără Nuci Fără Cereale {Fără Zahăr Și Gluten}, și Pâine Cu Banane (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal) pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista