Rețetă De Homar La Grătar

Rețetă De Homar La Grătar
Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 424 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, ulei de măsline extravirgin, homari spinoși vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Food Republic are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Plăcintă Cu Oală De Homar, Rețetă De Rulouri De Homar, și Rețetă De Cassoulet De Homar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Louis Michel et Fils Chablis
Louis Michel et Fils Chablis
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista