Rețetă De Brânză De Capră, Struguri Și Nuci

Rețetă De Brânză De Capră, Struguri Și Nuci
Rețeta de brânză de capră, struguri și nuci necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,85 USD pe porție. Această garnitură are 481 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Food Republic. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, coriandru măcinat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Rețetă De Brânză De Capră, Struguri Și Nuci, Crostini de struguri cu brânză albastră și miere, și Rețetă de brânză la grătar cu struguri și Taleggio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grosolan 1 cană de nuci; tocați mărunt ceașca rămasă de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
2
Așezați nucile tocate mărunt într-un castron mare și adăugați mierea, 3/4 cană de struguri feliați, herbes de Provence, coriandru, coajă de portocală, suc de portocale, suc de lămâie și sare. Se amestecă încet până când toate ingredientele sunt încorporate.Căptușiți o ceașcă de 8 până la 10 uncii souffl cu folie de plastic.Înmuiați brânza de capră până la un punct tartinabil. Folosiți o pungă sau o lingură, umpleți partea inferioară de 1/2 inch a paharului cu căptușeală din plastic (aceasta va fi partea de sus) cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CoriandruCoriandru
StruguriStruguri
MiereMiere
NuciNuci
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Adăugați 1/2 cană de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Presărați jumătate din strugurii tăiați felii peste brânza de capră. Pipă sau lingură mai multă brânză de capră deasupra strugurilor, acoperindu-i complet. Lingură în aproximativ 1/2 inch din amestecul de nuc-struguri. Repetați cu un strat de brânză de capră, strugurii rămași, restul de nuci tocate și un strat final de brânză de capră (acesta va fi partea de jos).Îndoiți plasticul peste conținutul cupei souffl. Se da la frigider peste noapte.Când sunteți gata să utilizați răspândirea, deschideți folia de plastic și răsturnați o farfurie peste Cupa souffl. Întoarceți ceașca souffl, separând-o de răspândirea brânzei de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
NuciNuci
StruguriStruguri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Serviți cu biscuiți sau pâine.Încercați aceste rețete cu brânză de capră pe Food Republic:salată de roșii și piersici cu Rețetă de brânză de capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru LegarePentru Legare
TomateTomate
PâinePâine
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6
Rețetă De Quesadillas Cu Brânză De Porumb Și Capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
PorumbPorumb
7
Rețetă Stivă De Brânză De Capră Și Mămăligă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MamaligaMamaliga
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista