Rețetă De Aragaz Lent Cu Somon Cu Unt De Lime

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de gătit lent cu somon cu unt de tei. Această rețetă servește 2 și costă 11,73 USD pe porție. O porție conține 845 calorii, 102G de proteine, și 44G de grăsime. 86 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză și biscuiți? pune-le pe pește, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rețetă De Prăjitură Cu Unt De Arahide Cu Aragaz Lent, Rețetă De Carne De Vită Portocalie Cu Aragaz Lent, și Rețetă De Supă Fierbinte Și Acră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Această fotografie mă face să zâmbesc. Nu este cel mai bun- - - nu am fost niciodată atât de bun la fotografia alimentară - - - dar în timp ce am defilat prin cele mai noi descărcări de pe computer în această dimineață, am început să chicotesc când am ajuns la asta picture.It e pește. Pe o farfurie de pește.Când Adam și cu mine am mers la Crate and Barrel să ne înregistrăm înainte de nunta noastră, el a scanat în acest platou de pește. Am crezut că a fost hidos.Hidos.dar îl dorea și era sigur că cineva îl va cumpăra, chiar și cu prețul de 120 de dolari. Cu siguranță nu a meritat să mă cert, așa că mi-am ținut cringe-ul în timp ce el l-a "zapped" fericit cu arma de registru.Nu-mi amintesc care dintre oaspeții noștri a cumpărat acest platou, dar știu că acest pește a fost împachetat cu dragoste în folie cu bule de fiecare dată când ne-am mutat și găsim orice ocazie de a-l aduce la masă. Un platou cu negrese? pune-le pe pește. Brânză și biscuiți? pune-le pe pește. Ce zici de căpșuni și struguri? pune-le pe pește. Mă face să zâmbesc de fiecare dată.Ingredientele.serves 2i a făcut această fotografie prematur. Am ajuns să adaug mai multe ingrediente decât sunt în imagine (ți-am spus că sunt prost la fotografia alimentară!) 2 fileuri de somon (ușor congelate este în regulă)1 lingură de unt, topit1 / 2 lingură suc de lime 1 / 8 linguriță piper negru1 / 2 linguriță pătrunjel tocat uscat (dacă aveți proaspăt, tocați 1-2 lingurițe)2 cuișoare usturoi tocatfolie de aluminiu
Direcțiile.Folosiți un aragaz lent de 4-6 litri.
Întindeți o lungime de folie pe blat și puneți fileurile de somon direct în middle.In un castron mic, topiți untul în cuptorul cu microunde, apoi amestecați sucul de lămâie, piperul, usturoiul și pătrunjelul.
Periați acest amestec peste tot peștele. Îndoiți folia și sertizați părțile laterale pentru a face un pachet.Puneți acest pachet în fundul unui aragaz lent gol. Acoperiți și setați la maxim timp de două ore.Peștele tău este terminat când se fulgează ușor cu o furculiță.
Se servește cu broccoli aburit și quinoa (sau ceva similar).pe o farfurie de pește.Verdictul.Somonul este infuzat cu o aromă plăcută de citrice ușoară---nu este prea lămâie și, dacă nu aș ști mai bine, probabil aș crede că este lămâie. Și da, dacă preferați să folosiți lămâile de pe copac, mergeți mai departe și folosiți-le! Totul e bine.Acest lucru a fost suficient de pește pentru mine și Adam și fetele, dar într-adevăr ar umple doar doi adulți. Mă bucur că a fost suficientă aromă încât nimeni de la masă nu a cerut sos tartar!Sper că ai avut un weekend minunat de Ziua Muncii. Sunt atât de fericit să-și petreacă un alt crockpotting toamna cu tine!Pește. Este ceea ce este pentru cină. În ciob.parmezan tilapia cioppinofish chowderlobster bisquemahi mahisweet și somon picant de talpă cu creveți pestobarbecued (furișat că unul acolo! :- )) 7 septembrie 2008 flashback: piele de fructe
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.