Rețetă De Aragaz Lent Cu Somon Cu Unt De Lime

Rețetă De Aragaz Lent Cu Somon Cu Unt De Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de gătit lent cu somon cu unt de tei. Această rețetă servește 2 și costă 11,73 USD pe porție. O porție conține 845 calorii, 102G de proteine, și 44G de grăsime. 86 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză și biscuiți? pune-le pe pește, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rețetă De Prăjitură Cu Unt De Arahide Cu Aragaz Lent, Rețetă De Carne De Vită Portocalie Cu Aragaz Lent, și Rețetă De Supă Fierbinte Și Acră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Această fotografie mă face să zâmbesc. Nu este cel mai bun- - - nu am fost niciodată atât de bun la fotografia alimentară - - - dar în timp ce am defilat prin cele mai noi descărcări de pe computer în această dimineață, am început să chicotesc când am ajuns la asta picture.It e pește. Pe o farfurie de pește.Când Adam și cu mine am mers la Crate and Barrel să ne înregistrăm înainte de nunta noastră, el a scanat în acest platou de pește. Am crezut că a fost hidos.Hidos.dar îl dorea și era sigur că cineva îl va cumpăra, chiar și cu prețul de 120 de dolari. Cu siguranță nu a meritat să mă cert, așa că mi-am ținut cringe-ul în timp ce el l-a "zapped" fericit cu arma de registru.Nu-mi amintesc care dintre oaspeții noștri a cumpărat acest platou, dar știu că acest pește a fost împachetat cu dragoste în folie cu bule de fiecare dată când ne-am mutat și găsim orice ocazie de a-l aduce la masă. Un platou cu negrese? pune-le pe pește. Brânză și biscuiți? pune-le pe pește. Ce zici de căpșuni și struguri? pune-le pe pește. Mă face să zâmbesc de fiecare dată.Ingredientele.serves 2i a făcut această fotografie prematur. Am ajuns să adaug mai multe ingrediente decât sunt în imagine (ți-am spus că sunt prost la fotografia alimentară!) 2 fileuri de somon (ușor congelate este în regulă)1 lingură de unt, topit1 / 2 lingură suc de lime 1 / 8 linguriță piper negru1 / 2 linguriță pătrunjel tocat uscat (dacă aveți proaspăt, tocați 1-2 lingurițe)2 cuișoare usturoi tocatfolie de aluminiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pentru LegarePentru Legare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
StruguriStruguri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Direcțiile.Folosiți un aragaz lent de 4-6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Întindeți o lungime de folie pe blat și puneți fileurile de somon direct în middle.In un castron mic, topiți untul în cuptorul cu microunde, apoi amestecați sucul de lămâie, piperul, usturoiul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Periați acest amestec peste tot peștele. Îndoiți folia și sertizați părțile laterale pentru a face un pachet.Puneți acest pachet în fundul unui aragaz lent gol. Acoperiți și setați la maxim timp de două ore.Peștele tău este terminat când se fulgează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se servește cu broccoli aburit și quinoa (sau ceva similar).pe o farfurie de pește.Verdictul.Somonul este infuzat cu o aromă plăcută de citrice ușoară---nu este prea lămâie și, dacă nu aș ști mai bine, probabil aș crede că este lămâie. Și da, dacă preferați să folosiți lămâile de pe copac, mergeți mai departe și folosiți-le! Totul e bine.Acest lucru a fost suficient de pește pentru mine și Adam și fetele, dar într-adevăr ar umple doar doi adulți. Mă bucur că a fost suficientă aromă încât nimeni de la masă nu a cerut sos tartar!Sper că ai avut un weekend minunat de Ziua Muncii. Sunt atât de fericit să-și petreacă un alt crockpotting toamna cu tine!Pește. Este ceea ce este pentru cină. În ciob.parmezan tilapia cioppinofish chowderlobster bisquemahi mahisweet și somon picant de talpă cu creveți pestobarbecued (furișat că unul acolo! :- )) 7 septembrie 2008 flashback: piele de fructe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
TilapiaTilapia
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
SoleSole

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista