Regele Carne De Vită Cuptor Piept

Regele Carne De Vită Cuptor Piept
Regele carne de vită cuptor piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 377 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți frunze de dafin, zahăr, carne de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Fiert La Cuptor, Piept De Vită Prăjit La Cuptor Din Texas, și Piept De Vită Prăjit La Cuptor Din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați pudra de chili, sarea, praful de usturoi, pudra de ceapă, ardeiul negru, zahărul, muștarul și frunza de dafin împreună într-un bol mic; condimentează pieptul cu amestec de condimente. Aranjați carnea de vită într-o tigaie sau cuptor olandez. Nu acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MuștarMuștar
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Umpleți tigaia cu suficient stoc de carne de vită pentru a acoperi cu 1/2 inch. Acoperiți tigaia cu capac sau folie de aluminiu și reduceți căldura la 300 grade F (150 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Continuați să coaceți până când carnea de vită este foarte fragedă, cu aproximativ 3 ore mai mult. Feliați carnea de vită subțire, peste cereale și serviți cu sucuri din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista