Red Velvet-Mentă Swirl Brownies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies-urile cu vârtej de catifea roșie-mentă. O porție conține 669 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de făină, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Red Velvet-Mentă Swirl Brownies, Red Velvet Swirl Brownies, și Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; ungeți ușor folia.
Ciocolată cu microunde și unt într-un castron mare pentru microunde, la 1 1/2 până la 2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți în 2 căni de zahăr.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați colorant alimentar, extract de mentă și 1 linguriță. vanilie. Se amestecă ușor 1 1/2 căni de făină și 1/8 linguriță. sare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Bateți crema de brânză și restul de 1/4 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Adăugați albușurile de ou și restul de 1 linguriță. vanilie și bateți până se amestecă. Se amestecă 2 linguri. făină până se omogenizează. Aruncați amestecul de brânză cremă prin îngrămădirea lingurilor peste aluat în tigaie; rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Ridicați brownies din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere. Îndepărtați ușor folia; tăiați brownies în pătrate.