Recoltați Inelul De Spanac
Harvest spanac inel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, ouă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Inel de semilună cu spanac și brânză, Inel de brânză Dilly cu baie de spanac, și Cheesy Spanac Jalapeno Semilună Inel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când sunt groase și colorate cu lămâie.
Adăugați brânză, făină, unt, ceapă, suc de lămâie și condimente; bate până se omogenizează bine.
Adăugați spanac; se amestecă bine. Amestecați ușor albușurile.
Unsoare 6-1 / 2-Cupa inel mucegai; linia de jos cu benzi de folie. Ungeți folia; lingură amestec de spanac în matriță.
Așezați mucegaiul într-o tigaie mare de mică adâncime, apoi puneți-l în cuptor. Se toarnă cu grijă apă clocotită în tava de copt pentru a veni 1/2 inch partea de mucegai.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Slăbiți partea matriței cu cuțitul; desfaceți pe placa de servire.