Recolta Focaccia

Recolta Focaccia
Recolta Focaccian este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 491 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Recolta Focaccia, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 3/4 căni apă călduță (105 grade F până la 110 grade F), drojdia, 1/2 cană ulei de măsline și 1 lingură fiecare zahăr turbinado și sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu atașamentul cârligului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă la viteză medie până se dizolvă drojdia și zahărul, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați ambele făină și amestecați la viteză medie pentru a face un aluat neted, dar lipicios, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Puneți bucățile de unt în aluat, distanțându-le uniform. (A nu se amesteca.) Acoperiți aluatul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Se amestecă aluatul cu cârligul de aluat la viteză mică doar până când există dungi de unt pe tot parcursul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Puneți strugurii și stafidele într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți ușor și cuptorul cu microunde până la suculent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se lasă să se răcească, apoi se strecoară printr-o sită, aruncând lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Ungeți o foaie de copt cu 2 linguri de ulei de măsline. Împărțiți aluatul în jumătate și transferați o bucată pe foaia de copt, lăsând-o pe cealaltă în castron. Acoperiți ambele bucăți de aluat ușor cu hârtie pergament; puneți deoparte până la plin și aerisit, aproximativ 30 de minute. Între timp, puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt cu margini inversate pe cel mai mic suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Întindeți aluatul pe foaia de copt, astfel încât să umple tigaia, adâncindu-l cu vârful degetelor. Împrăștiați jumătate din amestecul de struguri-stafide uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Puneți bucata de aluat rămasă deasupra și întindeți-o și bateți-o pentru a acoperi bucata de aluat de jos. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se rupe.) Împrăștiați nucile și amestecul rămas de struguri-stafide deasupra; gropiți aluatul peste tot cu vârful degetelor, băgând toppingul în aluat. Se acoperă ușor cu pergament și se lasă deoparte până când aluatul se ridică deasupra părților laterale ale foii de copt cu aproximativ 1/2 inch, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr, coriandrul, rozmarinul, restul de 3/4 linguriță de sare și piperul; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Așezați foaia de copt pe piatra fierbinte și coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 de grade F și coaceți până când focaccia este aurie și izvorăște înapoi când este apăsată, încă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Ungeți cu restul de 2 linguri ulei de măsline; lăsați să se răcească în tigaie 15 minute, apoi transferați într-un suport pentru a se răci ușor sau lăsați să se răcească complet și să înghețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista