Recolta Focaccia

Recolta Focaccia
Recolta Focaccian este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 491 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Recolta Focaccia, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 3/4 căni apă călduță (105 grade F până la 110 grade F), drojdia, 1/2 cană ulei de măsline și 1 lingură fiecare zahăr turbinado și sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu atașamentul cârligului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă la viteză medie până se dizolvă drojdia și zahărul, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați ambele făină și amestecați la viteză medie pentru a face un aluat neted, dar lipicios, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Puneți bucățile de unt în aluat, distanțându-le uniform. (A nu se amesteca.) Acoperiți aluatul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Se amestecă aluatul cu cârligul de aluat la viteză mică doar până când există dungi de unt pe tot parcursul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Puneți strugurii și stafidele într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți ușor și cuptorul cu microunde până la suculent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se lasă să se răcească, apoi se strecoară printr-o sită, aruncând lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Ungeți o foaie de copt cu 2 linguri de ulei de măsline. Împărțiți aluatul în jumătate și transferați o bucată pe foaia de copt, lăsând-o pe cealaltă în castron. Acoperiți ambele bucăți de aluat ușor cu hârtie pergament; puneți deoparte până la plin și aerisit, aproximativ 30 de minute. Între timp, puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt cu margini inversate pe cel mai mic suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Întindeți aluatul pe foaia de copt, astfel încât să umple tigaia, adâncindu-l cu vârful degetelor. Împrăștiați jumătate din amestecul de struguri-stafide uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Puneți bucata de aluat rămasă deasupra și întindeți-o și bateți-o pentru a acoperi bucata de aluat de jos. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se rupe.) Împrăștiați nucile și amestecul rămas de struguri-stafide deasupra; gropiți aluatul peste tot cu vârful degetelor, băgând toppingul în aluat. Se acoperă ușor cu pergament și se lasă deoparte până când aluatul se ridică deasupra părților laterale ale foii de copt cu aproximativ 1/2 inch, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr, coriandrul, rozmarinul, restul de 3/4 linguriță de sare și piperul; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Așezați foaia de copt pe piatra fierbinte și coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 de grade F și coaceți până când focaccia este aurie și izvorăște înapoi când este apăsată, încă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Ungeți cu restul de 2 linguri ulei de măsline; lăsați să se răcească în tigaie 15 minute, apoi transferați într-un suport pentru a se răci ușor sau lăsați să se răcească complet și să înghețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista