Rață prăjită crocantă cu măsline

Rață prăjită crocantă cu măsline
Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 850 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți stoc de pui, rață, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline), Rață friptă crocantă cu sos de cireșe-rozmarin, și Rață cu măsline și cuscus.

Instrucțiuni

1
Această rețetă produce o rață suculentă prăjită, fiecare bucată din care este fragedă și gustoasă și, ca produs secundar, o jumătate de halbă bună de grăsime de rață. Niciun bucătar care merită sarea ei nu ar irosi o bucată din această substanță prețioasă, care este păstrată într-o oală la frigider și folosită pentru prăjire și aromatizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați orice clape de grăsime de pe rață și scoateți orice bucăți de grăsime ascunse în interior. Clătiți și uscați rața, apoi înțepați ușor peste tot cu o frigăruie (de aproximativ 20-30 de ori), încercând să străpungă pielea, dar nu carnea de dedesubt. Frecați peste tot cu sare și presărați puțin în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Puneți un raft și prăjiți cu susul în jos timp de 3 ore la 250 cm.f (convecție 200 cm. F).
4
Scurgeți grăsimea într-un castron, așezați rața în sus și creșteți căldura la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați) timp de 45 de minute mai mult, până se rumenesc frumos. Se lasă să stea 15 minute, acoperit lejer cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Reduceți stocul de pui cu roșiile și ierburile la o consistență asemănătoare sosului, apoi strecurați într-o tigaie curată. Fierbeți măslinele în apă timp de 2 minute pentru a tempera aroma, apoi strecurați și amestecați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați rața în bucăți și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
7
Raynaudes Secret
8
Măsline coapte: este o revelație modul în care măslinele sunt transformate prin încălzire, aroma lor înmuiată și înmuiată. Data viitoare când doriți să serviți măsline cu băuturi, încercați să le coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Tăiați un pătrat de folie și puneți-l într-un vas mic de copt, trăgând în sus părțile laterale. Puneți măsline clătite la mijloc cu un strop de ulei de măsline, o jumătate de duzină de boabe de piper, un cățel de usturoi înjumătățit, câteva semințe de coriandru, o frunză de dafin și o fâșie de coajă de portocală. Înfășurați în folie pentru a închide măslinele complet, apoi coaceți la 350 km f (convecție 325 km F) timp de 10 minute sau până la o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Serviți în pachetul de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
De la o masă în Tarn de Orlando Murrin. Text copyright 2009 de Orlando Murrin și Peter Steggall; fotografii Copyright 2009 de Jonathan Buckley. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a Harry N. Abrams, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista