Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt brun de salvie parfumat cu trufe
Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt maro de salvie parfumat de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta cu lapte, sare de mare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Raviolo Cu Unt De Trufe Cu Gălbenuș De Ou, Ravioli cu gălbenuș de ou (uova Da Raviolo) cu sos de slănină-salvie, și Raviolo cu coaste scurte de vită și gălbenuș de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pastele: Movilă 3 cupe de făină din centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a well.As extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 5 sau 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Rețetă De Pizzocheri
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cireșe Confiate Suplimentare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Întindeți aluatul de paste la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste. Din foaia subțire de paste, tăiați 12 cercuri cu un diametru de 6 inci. Așezați 6 cercuri pe o tavă de foi prăfuită cu făină, acoperiți cu folie de plastic și setați aside.To faceți umplutura: pregătiți o baie de gheață. Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, albiți bietul timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Chard Elvețian
Bomboane Salvatoare
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți-l, apoi scufundați-l rapid în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
4
Scurgeți din nou, apoi strângeți-l în pumnii dvs. pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
5
Transferați-l într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați ricotta scursă în robotul de bucătărie, pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați nucșoara, sarea de mare, piperul și 2 gălbenușuri de ou. Rulați mașina până când amestecul este bine combinat. Poate fi necesar să răzuiți părțile laterale ale bolului o dată pentru a vă asigura că este încorporat uniform. Puneți amestecul amestecat într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund de 1 cm.Pipeți un inel din amestecul de ricotta la aproximativ centimetri de la marginile fiecăreia dintre cele 6 runde de aluat care au fost puse deoparte pe tavă. Scopul este de a crea o fântână pentru a ține unul dintre cele 6 gălbenușuri de ou rămase pe fiecare dintre rundele de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați butterchunks și salvie feliată, șoptind frecvent și urmărind cu atenție. Veți observa că untul va deveni spumos, iar apoi solidele din lapte vor începe să se rumenească. Odată ce începe, scoateți tigaia de pe foc. Untul va trece rapid de la maro la negru, așa că așezați tigaia pe o suprafață rece, rezistentă la căldură, pentru a găti lent înainte ca untul să devină negru. Miros de unt, ar trebui să aibă o aromă de nucă, și să fie caramel în color.To finalizați vasul: aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare. Coborâți focul la foc mic și lăsați bulele să dispară. Ușor, folosind o spatulă plată largă, coborâți fiecare raviolo în apă. Gatiti-le aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Scoateți ușor din apă și așezați-le pe rând în tigaie cu sosul de salvie cu unt brun, folosiți o lingură pentru a acoperi fiecare bine cu sosul. Repetați cu raviolos rămase. Plasându-le pe fiecare cu grijă pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Stropiți sosul rămas uniform pe fiecare farfurie, asigurându-vă că includeți și o parte din salvie prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Garnisiți generos cu un grătar de Parmigiano-Reggiano și un strop opțional de ulei de trufe. Doar un miros de ulei este tot ce este necesar. Uleiul de trufe poate fi destul de insidios atunci când este folosit cu o mână grea.