Ravioli De Nucă Wonton
Ravioli de nuc Wonton este un fel principal mediteranean. O porție conține 634 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, dovlecei de nucă, ambalaje wonton și sos marinara. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Încearcă Trei Ravioli Wonton Cu Brânză, Supă De Ravioli Congelată Wonton, și Pean și parmezan Wonton Ravioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii pe un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată. Se răcește ușor.
Așezați smântâna și dovleceii într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se curăță. Lingură 1 lingură amestec în centrul unui înveliș wonton. (Păstrați ambalajele acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.) Umeziți marginile cu ou; deasupra cu un alt înveliș wonton. Prindeți marginile pentru a sigila, apăsând în jurul umplerii pentru a îndepărta buzunarele de aer. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea.
Într-un cuptor olandez, aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Gatiti ravioli in loturi timp de 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante;păstrați cald.
Între timp, puneți untul și sosul marinara într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 1-2 minute sau până când se încălzește, amestecând o dată. Se amestecă nucile.
Se servește cu ravioli; se presară cu salvie.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.