Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Raitan. Acest hor d ' oeuvre are 188 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână castraveți, roșii, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, burhani raita , cum se face burhani raita / boorani raita, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de salată, amestecați iaurtul, smântâna, chimenul, boiaua și usturoiul.
Adăugați castraveți și roșii; aruncați și răciți înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.