Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte

Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte
Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rago De Ciuperci Sălbatice Pe Mămăligă Crocantă Cu Brânză Comte, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Foaie de copt cu unt generos de 13x9x1 inci. Aduceți laptele, bulionul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți cratița de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Aruncați frunza de dafin. Aduceți lichidul la fiert. Adăugați treptat mămăligă, amestecând constant până se omogenizează. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când mămăliga este foarte groasă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă brânza COMT și untul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
MamaligaMamaliga
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
ComteComte
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Transferați mămăliga pe foaia de copt pregătită de 13x9x1 inci. Folosind mâinile ude, apăsați polenta uniform peste foaie până la margini. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Tăiați mămăliga în 20 de pătrate. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați toate ciupercile și saut-ul până se înmoaie și se rumenesc, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Se adaugă șalotă și oțet balsamic; saut până la licitație, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4
Reîncălziți ciupercile în tigaie mare la foc mediu-mare până când sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Adăugați bulion și fierbeți 1 minut. Se amestecă în CR aproxormme FRA și jumătate de pătrunjel. Condimentați ragutul de ciuperci după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Creme FraicheCreme Fraiche
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6
Se ia de pe foc; acoperipentru a se încălzi.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
MamaligaMamaliga
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Transferați pe foaia de copt cu margini și păstrați-o caldă în cuptor în timp ce gătiți pătratele de mămăligă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Aranjați 2 pătrate de mămăligă pe fiecare farfurie. Se acoperă fiecare cu ragou cald de ciuperci; se presară cu brânză COMT morcovi rasă și pătrunjel rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
MamaligaMamaliga
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
ComteComte
1
COMT este o brânză semi-fermă, Gruy, în formă de lapte de vacă, fabricată în principal în regiunea Franche-COMT din Franța. Adaugă o aromă excelentă acestei rețete și ar fi, de asemenea, delicioasă pe un platou de brânză. COMT este disponibil la unele supermarketuri, magazine de brânzeturi și magazine de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ComteComte
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2
* Mămăliga poate fi găsită la unele supermarketuri, precum și la magazinele de alimente naturale și piețele italiene. Dacă mămăliga nu este disponibilă, înlocuiți o cantitate egală de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți-o aproximativ jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista