Rack Sunny de miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 182 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați muștar de piatră, miel, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft De Miel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați toate ingredientele într-un castron și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Condimentează mielul peste tot cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
3
Încălziți uleiul într-o tigaie sigură pentru cuptor la foc mediu-mare. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați mielul și căutați-l pe toate părțile până se rumenesc și se formează o crustă frumoasă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți mielul din tigaie și ungeți cu muștar pe toate părțile. Apăsați acoperirea pe Miel, asigurându-vă că acoperiți toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți mielul, partea osoasă în jos, înapoi în tigaie și puneți-l în cuptor. Prăjiți până când temperatura internă atinge 125 de grade F pe un termometru citit instantaneu, iar acoperirea este maro auriu, oriunde între 15 și 20 de minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți mielul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.