Raft de miel cu sos de afine

Raft de miel cu sos de afine
Rack de miel cu sos de afine este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft De Miel Cu Sos De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Condimentează mielul generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor. Coaceți mielul pe toate părțile până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți mielul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Se amestecă muștarul Dijon, rozmarinul, scorțișoara și chimenul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Gât De PuiGât De Pui
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Întindeți un strat subțire de amestec de muștar pe fiecare raft de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
7
Așezați șalotele tocate și vârful de sare în aceeași tigaie. Gătiți și amestecați la foc mediu până când șalotele încep să piardă umezeala și devin rumenite și moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați afine și continuați să gătiți timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul roșu, se oprește focul și se amestecă amestecul pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați rafturile de miel în tigaie și împletiți oasele coastei împreună pentru a împinge rafturile de miel aproape, lăsând un "fermoar" de OS de miel în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Oase De MielOase De Miel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Așezați rafturile de miel în centrul tigaiei. Condimentează cu un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți mielul până când temperatura internă atinge 125 grade F (52 grade C) pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Scoateți mielul pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Stropiți oțet balsamic în sosul de afine; adăugați un vârf de sare. Întoarceți focul la mediu-mare și aduceți la foc mic pentru a reduce sosul la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul și amestecați untul. Când untul este topit, verificați condimentele și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
14
Feliați rafturile în bucăți de câte 2 coaste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
15
Se servește acoperit cu o lingură de sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista