Raft de miel cu ierburi proaspete și usturoi
Rack de miel cu ierburi proaspete și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 463 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de mentă, miel bine tuns, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Raft De Miel Cu Usturoi Și Ierburi, Raft de miel cu lămâie și usturoi, și Grătar de miel prăjit cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente în robotul de bucătărie. Amestecați până când usturoiul este tocat mărunt.
Adăugați 4 linguri de ulei și amestecați până se formează pastă grosieră.
Presărați generos fiecare raft de miel cu sare.
Transferați jumătate din pasta de plante într-un castron mic și rezervați.
Întindeți jumătatea rămasă de pastă de plante peste rafturile de miel. Aranjați mielul pe foaia de copt cu margini.
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți mielul și pasta de plante rezervate separat și răciți. Aduceți ambele la temperatura camerei înainte de a continua.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Așezați 1 raft de miel, cu carnea în jos, în tigaie. Se prăjește până devine auriu, aproximativ 2 minute; reveniți la foaia de copt, cu carnea în sus. Repetați cu rafturile de miel rămase. Friptura de miel până când termometrul de carne introdus în centrul mielului înregistrează 130 de ani pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Transferați mielul pe platou.
Lăsați să stea 15 minute.
Amestecați orice suc de tigaie în pastă de plante rezervate.
Tăiați mielul între oase în cotlete individuale.
Se servește cu sos de ierburi.
* Un amestec de plante uscate disponibil la magazinele specialty foods și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri. O combinație de cimbru uscat, busuioc, cimbru și semințe de fenicul poate fi înlocuită.