Radicchio și varză la grătar în stil varză murată

Radicchio și varză la grătar în stil varză murată
Radicchio și Kale la grătar în stil varză murată necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,71 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 206 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încearcă Radicchio la grătar și Kale, stil varză murată, Varza balsamica si Radicchio saut, și Salată grecească Radicchio, Kale și Persimmon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță sare kosher, 1/4 linguriță piper, chimen, semințe de muștar, fructe de ienupăr și șalotă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
(tub Mare)(tub Mare)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se strecoară într-un castron mic, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați radicchio cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătarul tăiat cu fața în jos până se rumenesc și ușor carbonizat, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Radicchio nu trebuie gătit până la capăt, ci să păstreze o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
RadicchioRadicchio
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți de pe grătar, feliați subțire și puneți-l într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Scoateți varza din apă și agitați ușor pentru a scoate o parte din apă (orice exces de apă o va ajuta să se aburească în timp ce faceți grătarul). Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Grătiți până când este ușor ofilit și carbonizat pe toate părțile, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți, feliați subțire și adăugați la radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
9
Adăugați o parte din amestecul de oțet și aruncați pentru a acoperi. Aruncați din nou cu ulei de măsline, sare și piper. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
10
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se îmbine.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista