Radicchio și varză la grătar în stil varză murată
Radicchio și Kale la grătar în stil varză murată necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,71 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 206 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încearcă Radicchio la grătar și Kale, stil varză murată, Varza balsamica si Radicchio saut, și Salată grecească Radicchio, Kale și Persimmon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță sare kosher, 1/4 linguriță piper, chimen, semințe de muștar, fructe de ienupăr și șalotă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea.
Se ia de pe foc și se strecoară într-un castron mic, aruncând solidele.
Preîncălziți grătarul la mare.
Periați radicchio cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătarul tăiat cu fața în jos până se rumenesc și ușor carbonizat, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Radicchio nu trebuie gătit până la capăt, ci să păstreze o mușcătură.
Scoateți de pe grătar, feliați subțire și puneți-l într-un castron.
Scoateți varza din apă și agitați ușor pentru a scoate o parte din apă (orice exces de apă o va ajuta să se aburească în timp ce faceți grătarul). Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Grătiți până când este ușor ofilit și carbonizat pe toate părțile, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți, feliați subțire și adăugați la radicchio.
Adăugați o parte din amestecul de oțet și aruncați pentru a acoperi. Aruncați din nou cu ulei de măsline, sare și piper. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă doriți.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se îmbine.