Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Radicchio prăjit cu vinetă de hamsie, lămâie conservată și pesmet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână lămâie, piper, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, Vinetă De Lămâie Conservată, și Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați feliile de lămâie, sucul de lămâie și sarea de mare grosieră într-o tigaie mică. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Scurgeți feliile de lămâie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful de zahăr într-un castron mediu.
Bateți în ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați foaia de copt cu folie.
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline și usturoi într-un castron mediu.
Adăugați cuburi de pâine, oregano și piper roșu zdrobit; se presară sare și piper.
Transferați cuburile de pâine pe foaia de copt pregătită.
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc, aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu prosoape de hârtie. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobiți cuburile de pâine în pesmet.
Preîncălziți broilerul. Tapetați aceeași foaie de copt cu foaie proaspătă de folie.
Așezați panele radicchio într-un castron mare.
Stropiți restul de 3 linguri de ulei; se presară cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Aranjați pene pe foaia pregătită. Se fierbe până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți radicchio, ventilarea se lasă ușor. Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească, cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
Presărați pesmetul peste. Se acoperă cu așchii de brânză, se aranjează câteva fâșii de coajă de lămâie conservate și se servește.