Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet

Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Radicchio prăjit cu vinetă de hamsie, lămâie conservată și pesmet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână lămâie, piper, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, Vinetă De Lămâie Conservată, și Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați feliile de lămâie, sucul de lămâie și sarea de mare grosieră într-o tigaie mică. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți feliile de lămâie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți în ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline și usturoi într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cuburi de pâine, oregano și piper roșu zdrobit; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4
Transferați cuburile de pâine pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc, aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu prosoape de hârtie. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobiți cuburile de pâine în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Preîncălziți broilerul. Tapetați aceeași foaie de copt cu foaie proaspătă de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Așezați panele radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Stropiți restul de 3 linguri de ulei; se presară cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Aranjați pene pe foaia pregătită. Se fierbe până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți radicchio, ventilarea se lasă ușor. Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească, cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
12
Presărați pesmetul peste. Se acoperă cu așchii de brânză, se aranjează câteva fâșii de coajă de lămâie conservate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista