Racit capsuni & sfecla Consomm 4 cu ulei de hrean
Această rețetă servește 6 și costă 3,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 542 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți hrean, vin, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Consum De Roșii Refrigerate 4, Consum De Sfeclă De Zahăr 4, și Consumul de rubarbă și căpșuni al lui Mindy Segal 4.
Instrucțiuni
Așezați sfecla, căpșunile, șalotele, țelina, coaja de portocală, fulgii de ardei roșu, scorțișoara, vinul alb, oțetul și bulionul de legume într-o oală mare, așezată la foc mediu mic. Se aduce la fierbere, se fierbe și se reduce la 4 căni, aproximativ 1 oră.
Se ia de pe foc și se lasă lichidul să se absoarbă cel puțin 1 oră înainte de a se strecura prin sită cu ochiuri fine. Se răcește bine lichidul și se condimentează cu sare și piper alb după gust. Consommcabrum poate fi fabricat cu până la o zi înainte, depozitat acoperit și refrigerat.
Adăugați hreanul proaspăt ras, uleiul de măsline și coaja de lămâie într-o cratiță mică setată la foc mediu-mic. Aduceți uleiul la foc mic timp de 5 minute. întoarceți focul și lăsați uleiul să se absoarbă cel puțin 1 oră. Uleiul de tulpină prin sită fină. Poate fi făcut până la o zi înainte, depozitat acoperit și refrigerat. Pentru a servi împărțiți zaruri mici de căpșuni (dacă se utilizează) între 6 boluri de supă răcite sau 16 pahare de dimensiuni împușcate.
Se toarnă deasupra consommulkor.
Stropiți cu ulei de hrean după gust chiar înainte înainte de servire, garnisiți cu mentă, arpagic sau o plantă la alegere.