Quinoa lui Robin cu ciuperci și spanac
Quinoa lui Robin cu ciuperci și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.95 pe portie. O porție conține 371 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 946 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 100%. Încercați Pui Cu O Oală, Quinoa, Ciuperci Și Spanac, Quinoa cu Edamame și ciuperci, și Ciuperci Umplute Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă quinoa până se omogenizează bine.
Se toarnă 1/2 cană de vin alb și se gătește, amestecând, până se absoarbe de quinoa, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă 1 3/4 căni de bulion de pui, 2 lingurițe de oțet balsamic și 1 linguriță de cimbru tocat. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se toarnă 4 lingurițe de oțet balsamic, 1/4 cană de vin alb, 1/4 cană de pui și 1 linguriță de cimbru tocat. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Odată ce quinoa a fiert, amestecați amestecul de ciuperci și condimentați după gust cu sare și piper.
Scoateți quinoa de pe foc și amestecați frunzele de spanac, care se vor ofili.
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu brânză de capră mărunțită.