Quiche de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție conține 470 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sparanghel, scurtarea legumelor, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Quiche cu șuncă și sparanghel, și Quiche De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Puneți făina într-un castron mare. Folosind 2 cuțite sau un tăietor de patiserie, tăiați untul și scurtarea legumelor în amestec până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Bol
2
Adăugați apa cu gheață și sarea în amestec până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-o bilă. Înfășurați în hârtie cerată și dați-o la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Sare
Folie
3
Întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă; grosime de aproximativ 1/4 inch. Se potrivește într-o tigaie quiche de 9 inci. Puneți câteva găuri cu o furculiță în partea de jos a aluatului. Cu aceeași furculiță apăsați în jurul marginilor pentru a termina. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Înțepați fundul cojii plăcintei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
6
Așezați o altă tigaie mică în interior pentru a ajuta la așezarea părților laterale în timp ce coaceți sau așezați o foaie de folie în coajă și umpleți cu greutăți de fasole, orez sau plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Coaceți timp de 7 până la 8 minute, până când coaja plăcintei începe să se simtă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Amestecați ouăle, smântâna grea, pătrunjelul, sarea și piperul alb într-un castron de dimensiuni medii. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Cremă Grea
Pătrunjel
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se toarnă 1/3 din amestecul de ouă în crusta de quiche parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ouă
10
Coaceți până când umplutura începe să se întărească; aproximativ 10 minute
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Topiți untul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie; aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
13
În tigaia Quiche aranjați sparanghelul ca spițele unei roți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se toarnă restul amestecului de ouă peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ouă
15
Se presară cu brânză Gruyere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
16
Coaceți aproximativ 30 de minute, până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
18
* Nota bucătarului: dacă marginile cojii de plăcintă arată întunecate, așezați folia peste crustă pentru a reduce orice gătire ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
19
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.