Quiche De Sparanghel

Quiche De Sparanghel
Quiche de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție conține 470 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sparanghel, scurtarea legumelor, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Quiche cu șuncă și sparanghel, și Quiche De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron mare. Folosind 2 cuțite sau un tăietor de patiserie, tăiați untul și scurtarea legumelor în amestec până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
BolBol
2
Adăugați apa cu gheață și sarea în amestec până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-o bilă. Înfășurați în hârtie cerată și dați-o la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
SareSare
FolieFolie
3
Întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă; grosime de aproximativ 1/4 inch. Se potrivește într-o tigaie quiche de 9 inci. Puneți câteva găuri cu o furculiță în partea de jos a aluatului. Cu aceeași furculiță apăsați în jurul marginilor pentru a termina. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Înțepați fundul cojii plăcintei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
6
Așezați o altă tigaie mică în interior pentru a ajuta la așezarea părților laterale în timp ce coaceți sau așezați o foaie de folie în coajă și umpleți cu greutăți de fasole, orez sau plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți timp de 7 până la 8 minute, până când coaja plăcintei începe să se simtă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Amestecați ouăle, smântâna grea, pătrunjelul, sarea și piperul alb într-un castron de dimensiuni medii. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Cremă GreaCremă Grea
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă 1/3 din amestecul de ouă în crusta de quiche parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
10
Coaceți până când umplutura începe să se întărească; aproximativ 10 minute
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Topiți untul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie; aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
13
În tigaia Quiche aranjați sparanghelul ca spițele unei roți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se toarnă restul amestecului de ouă peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
OuăOuă
15
Se presară cu brânză Gruyere
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
16
Coaceți aproximativ 30 de minute, până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
18
* Nota bucătarului: dacă marginile cojii de plăcintă arată întunecate, așezați folia peste crustă pentru a reduce orice gătire ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
19
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista