Quiche De Ricotta, Lămâie Și Rucola

Ricotta, lămâie și Rucola Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 998 calorii, 63G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 28 de minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, piper, aluat de tartă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quiche Ricottan și Rucola, Gemelli Cu Sparanghel, Ricotta, Rucola Și Coajă De Lămâie, și Spaghete Meyer Lemon Ricotta cu rucola (alias Paste pentru frigider) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la 1/4 inch grosime.
Tăiați un cerc de 12 inci. Potriviți cercul în inelul de tort, apăsând aluatul pe foaia de copt și pe părțile laterale ale inelului; tăiați aluatul la același nivel cu marginea superioară a inelului. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.