Quiche de dovlecei, slănină și Gruyul de aproape

Dovlecelul, slănina și Quiche-ul Gruyulinculre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, dovlecei, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Quiche de dovlecei, slănină și Gruyul de aproape, Quiche De Dovlecei, Slănină Și Gruyul De Aproape, și Bacon, sparanghel și Quiche de ciuperci cu Gruyere și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți aluatul de plăcintă în farfuria de plăcintă și înțepați ușor peste tot.
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului, apoi transferați crusta în placa de plăcintă într-un suport.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
În timp ce crusta se coace, gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Transferați slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, rezervând grăsimea în tigaie.
Adăugați dovlecelul și 1/4 linguriță de sare în grăsime în tigaie și saut-ul la foc moderat, amestecând frecvent, până când dovlecelul este fraged și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute, apoi transferați cu lingura cu fante pe o farfurie.
Încălziți smântâna, laptele, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare într - o cratiță de 1 până la 2 litri până când amestecul ajunge la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc.
Bateți împreună ouăle într-un castron mare rezistent la căldură, apoi amestecați treptat în amestecul de smântână fierbinte până se combină. Se amestecă slănina, dovlecelul și brânza și se toarnă în piecrust.
Coaceți până când umplutura este doar setată, 25 până la 30 de minute.
Transferați quiche-ul în tigaie în raft pentru a se răci ușor, aproximativ 20 de minute.