Quesadillas Picante De Pui
Quesadillas picant de pui ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, pui, ardei jalape murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas Dak Bulgogi Quesadillas (Coreeană picant ananas BBQ pui Quesadillas), Quesadillas Picante De Pui, și Quesadillas Picante De Pui Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Așezați 1/4 cană de pui tocat peste jumătate din 1 tortilla.
Se presară cu 3 linguri de brânză și 1 lingură de amestec de ceapă; ori în jumătate. Repetați procedura cu restul de tortilla, pui, brânză și amestec de ceapă.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați 2 quesadillas în tigaie. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.