Quesadillas de cârnați și cartofi

Quesadillas de cârnați și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 4597 calorii, 143g de proteine, și 149g de grăsime fiecare. Pentru $7.7 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, chorizo, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Quesadillas de cartofi și cârnați, Quesadillas Cu Cârnați, și Quesadillas Cu Cârnați De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți cârnații la foc moderat, rupându-l cu o furculiță, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, scoateți cârnații din tigaie.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc moderat.
Adăugați cartoful, 1/2 linguriță de boia și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Puneți patru tortilla pe o suprafață de lucru. Puneți jumătate din cârnați, cartofi, ceapă, coriandru și brânză pe tortilla, întinzând ingredientele până la margine și acoperiți cu încă patru tortilla. Repetați cu restul de cârnați, cartofi, ceapă, coriandru și brânză și acoperiți cu restul de patru tortilla.
Ungeți vârfurile quesadillas cu restul de 1 linguriță de ulei și presărați cu restul de 1/4 linguriță de boia.
Puneți quesadillas pe o foaie de copt și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Tăiați în pene și serviți.
Recomandare de vin: mulți roșii portughezi au personalități rustice care se vor potrivi bine dispoziției acestui fel de mâncare. Vinurile bogate și puternice din regiunile Do sau Douro sunt cele mai bune pariuri ale tale, dar chiar și roșii cu corp mediu din alte părți ale Portugaliei au suficientă substanță pentru a rezista la chorizo.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.