Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră

Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră
Quesadillas ciuperci sălbatice cu cald salsa fasole neagră ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 938 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, usturoi, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas de fasole neagră cu Salsa caldă de porumb, Quesadillas de fasole neagră și Salsa, și Quesadillas de fasole neagră cu salsa de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați uleiul și ciupercile feliate în tigaia fierbinte. Condimentează ciupercile cu piper negru, sare și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se sotează ciupercile 10 minute sau, până se întunecă și se înmoaie, apoi se îndepărtează de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Transferați ciupercile într-un vas și întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați o altă tură de ulei de măsline extravirgin în tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul jalapeno; se sotează 2 sau 3 minute, apoi se adaugă fasolea și porumbul în tigaie. Se amestecă roșiile tocate și sosul de grătar, apoi se condimentează salsa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați salsa caldă într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Încălziți o tigaie sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați o picătură de ulei în tigaie și 1 tortilla de făină. Gatiti tortilla 1 minut, apoi intoarceti-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Presărați 1/2 cană cheddar ascuțit peste 1/2 din tortilla de făină. Acoperiți brânza cu 1/4 din ciupercile feliate fierte. Îndoiți 1/2 din tortilla peste partea superioară a umpluturii și apăsați ușor cu o spatulă. Gatiti quesadilla umplut cu 30 de secunde pana la un minut mai mult pe fiecare parte pentru a rumeni usor si crocant quesadilla si topiti branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Scoateți quesadilla pe o tăietură mare sau transferați-o într-un cuptor cald pentru a ține, apoi repetați cu ingredientele quesadilla rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Tăiați fiecare quesadilla în pene și serviți cu salsa caldă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista