Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră

Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră
Quesadillas ciuperci sălbatice cu cald salsa fasole neagră ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 938 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, usturoi, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas de fasole neagră cu Salsa caldă de porumb, Quesadillas de fasole neagră și Salsa, și Quesadillas de fasole neagră cu salsa de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați uleiul și ciupercile feliate în tigaia fierbinte. Condimentează ciupercile cu piper negru, sare și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se sotează ciupercile 10 minute sau, până se întunecă și se înmoaie, apoi se îndepărtează de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Transferați ciupercile într-un vas și întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați o altă tură de ulei de măsline extravirgin în tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul jalapeno; se sotează 2 sau 3 minute, apoi se adaugă fasolea și porumbul în tigaie. Se amestecă roșiile tocate și sosul de grătar, apoi se condimentează salsa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați salsa caldă într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Încălziți o tigaie sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați o picătură de ulei în tigaie și 1 tortilla de făină. Gatiti tortilla 1 minut, apoi intoarceti-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Presărați 1/2 cană cheddar ascuțit peste 1/2 din tortilla de făină. Acoperiți brânza cu 1/4 din ciupercile feliate fierte. Îndoiți 1/2 din tortilla peste partea superioară a umpluturii și apăsați ușor cu o spatulă. Gatiti quesadilla umplut cu 30 de secunde pana la un minut mai mult pe fiecare parte pentru a rumeni usor si crocant quesadilla si topiti branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Scoateți quesadilla pe o tăietură mare sau transferați-o într-un cuptor cald pentru a ține, apoi repetați cu ingredientele quesadilla rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Tăiați fiecare quesadilla în pene și serviți cu salsa caldă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista