Quesadilla de porumb și roșii uscate la soare cu Mozzarella afumată

Rețeta Quesadilla de porumb și roșii uscate la soare cu Mozzarellan afumat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1. Acest hor d ' oeuvre are 275 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, stropi de roșii uscate la soare, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei pe o parte a unei tortilla.
Așezați a doua tortilla peste partea unsă a primei tortilla și frecați tortilla împreună pentru a răspândi uniform uleiul peste ambele tortilla.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați porumb; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Puneți porumbul într-un castron.
Adăugați ceapa, roșiile uscate la soare, sarea și piperul în tigaie; saut 1 minut.
Se adaugă la amestecul de porumb. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Așezați o tortilla, cu ulei în jos, în tigaie.
Presărați 2 linguri de brânză peste tortilla; se acoperă cu amestec de porumb.
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză; se acoperă cu tortilla rămasă, cu ulei în sus. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand branza se topeste si tortilla este crocanta.