Prepelița în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 630 calorii, 38g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, prepelițe, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Andouille Cornbread Umplute Prepeliță, Sos De Ochi Roșii, Prepeliță cu sos de ciuperci, și Pizza cu ciuperci cu ou de prepeliță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 cană de făină, sare și piper; înveliți fiecare prepeliță. Topiți untul în tigaie; rumeniti prepelita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se transferă la un unsreased 2-1 / 2-qt. vas de copt. În picăturile de tigaie, sotati ciupercile pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați făina rămasă și amestecați pentru a face o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Adăugați bulion și cimbru, amestecând constant. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se toarnă peste prepeliță. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40-50 de minute sau până se înmoaie și sucurile se limpezesc.