Quail în sos de ciuperci
Prepelița în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 630 calorii, 38g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, prepelițe, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Andouille Cornbread Umplute Prepeliță, Sos De Ochi Roșii, Prepeliță cu sos de ciuperci, și Pizza cu ciuperci cu ou de prepeliță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de făină, sare și piper; înveliți fiecare prepeliță. Topiți untul în tigaie; rumeniti prepelita.
Se transferă la un unsreased 2-1 / 2-qt. vas de copt. În picăturile de tigaie, sotati ciupercile pana cand se inmoaie.
Adăugați făina rămasă și amestecați pentru a face o pastă netedă.
Adăugați bulion și cimbru, amestecând constant. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 1 minut sau până se îngroașă.
Se toarnă peste prepeliță. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40-50 de minute sau până se înmoaie și sucurile se limpezesc.
Serviți peste tăiței, dacă doriți.