Pătrunjel Paprika Pesto Creveți Sos De Cocktail

Pătrunjel Paprika Pesto Creveți Sos De Cocktail
Sosul de Cocktail de creveți pesto de Paprika de pătrunjel este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Spaghetti Squash cu pesto de busuioc-patrunjel si creveti saut, Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați totul, cu excepția uleiului, într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, se toarnă încet în ulei până se încorporează complet; condimentează cu sare suplimentară, după dorință. (Poate fi făcută până la 1 zi înainte, acoperită și refrigerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se servește cu creveți fierți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista