Pătrate vegane de plăcintă cu dovleac cu crustă Graham fără gluten
Această rețetă servește 9. Dacă 98 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pătratele vegane de plăcintă cu dovleac cu crustă de Cracker Graham fără Gluten ar putea fi o remarcabilă fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, firimituri de cracker graham, sare de mare de cereale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă sănătoasă de dovleac cu crustă de Cracker Graham de ciocolată (fără Gluten!), Cheesecake de dovleac fără Gluten cu crustă de Pecan sau Graham, și Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177° și ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci. Acum, tapetați tigaia cu două bucăți de hârtie pergament, una mergând în fiecare sens. Îmi place să pulverizez prima bucată de hârtie pergament cu ulei antiaderent, astfel încât a doua bucată să se lipească frumos și să nu cadă.Pregătiți crusta: într-un castron mediu, combinați firimiturile graham, uleiul de cocos topit și îndulcitorul până când firimiturile sunt bine acoperite în amestec. Scoateți amestecul în tigaia pregătită și neteziți uniform. Începând de la mijloc, apăsați firimiturile în tigaie ferm și uniform. Chiar vrei să apeși tare, astfel încât crusta să se lipească frumos. Folosesc o rolă de patiserie pentru a rula crusta și a o compacta și mai mult. Folosind degetele, apăsați marginile până la uniformizare.Pre-coaceți crusta, neacoperită, timp de 10 minute la350.pregătiți umplutura: într-un castron mic, amestecați împreună pulberea de săgeată și siropul de arțar până când nu rămân aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arorut
Ulei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați acest lucru și toate celelalte ingrediente de umplere într-un robot de bucătărie și procesați până când este complet neted, răzuind vasul după cum este necesar. Când crusta a ieșit din cuptor, turnați imediat această umplutură deasupra crustei coapte și neteziți cât mai uniform cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 41-43 de minute la 177° până când umplutura s-a întunecat ușor și este semi-fermă la atingere (deși umplutura va fi totuși foarte moale și lipicioasă!).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați pe un suport de răcire timp de aproximativ 60 de minute și apoi în frigider pentru a seta peste noapte sau timp de cel puțin 8 ore. Freezer lover ' s notă: congelatorul va accelera acest proces. Doar spun.Feliați în pătrate și serviți cu o păpușă de frișcă de nucă de cocos deasupra și un praf de scorțișoară și nuci pecan tocate.Păstrați resturile la frigider sau congelați pentru mai târziu.