Pătrate de mure și nucă de cocos

Pătrate de mure și nucă de cocos
Pătratele de mure și nucă de cocos ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 832 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de nucă de cocos deshidratată, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt BlackBerry Cheesecake Squares, Pătrate de pâine scurtă de mure-migdale, și Pătrate De Lămâie-Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Răsturnați făina, ovăzul și zahărul într-un castron mare. Frecați untul în amestecul de făină folosind vârful degetelor până când rămân doar bucăți mici de mazăre. Se amestecă prin nucă de cocos, apoi se umple o ceașcă de ceai cu amestecul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă ouăle în vasul cu amestec, apoi se întinde pe fundul unei forme de copt căptușite (31 x 17cm) sau a unei forme pătrate de 21cm. Neteziți suprafața cu spatele unei linguri, apoi împrăștiați peste mure. Împrăștiați peste amestecul de ceașcă de ceai rezervat și coaceți timp de 1 oră-1 oră 15 minute până devin aurii și fierte (dacă introduceți o frigăruie, ar trebui să iasă cu firimituri umede, dar fără amestec umed). Se lasă să se răcească, apoi se scoate din tablă și se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Serviți cu niște fructe de pădure în plus, dacă doriți. Mare pentru ceai sau pentru a pop într-o cutie de prânz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista