Pătrate De Dovleac De Iarnă

Pătrate De Dovleac De Iarnă
Pătratele de Squash de iarnă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 108 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Dacă aveți praf de copt, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 79 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Squash De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Se amestecă ouăle, dovleceii și uleiul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Suc De FructeSuc De Fructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Între timp, pentru glazură, bateți împreună crema de brânză, zahărul cofetarilor, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
5
Adăugați lapte; se amestecă până se omogenizează. Tort răcit cu îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista