Păstârnacul lui Ron Latke Brulee

Nu poți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încearcă păstârnacul lui Ron Latke Brulee. Această rețetă servește 10. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Latke Burger, Spaghetti Squash Latke Cu Rețetă Feta, Sumac Și Citrice, și Latke Corned Sandwich de vită cu mere și smântână Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartoful și radeți grosolan într-un bol.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Cojiți păstârnacul și grătați grosolan într-un alt bol.
Așezați cartoful ras pe prosop, apoi adunați colțurile pentru a forma un sac și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Se amestecă cartoful împreună cu păstârnacul, făina, arpagicul, sarea, piperul și ouăle până se combină bine. Se prăjește în 1/2 cană de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu, în două loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Înainte de servire, presărați cu zahăr granulat și torță sau puneți-l sub broiler pentru a carameliza.