Păstârnac Pur
Parsnip pur Unktime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 189 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ați evaporat lapte degresat, piper, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Piure De Păstârnac.
Instrucțiuni
Gatiti parsnipul in apa clocotita intr-o cratita mare 20 de minute sau pana cand este frageda; scurgeți.
Combinați laptele, sarea, piperul și bulionul într-o măsură de sticlă de 2 căni.
Așezați păstârnacul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului procesorului. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de lapte prin jgheabul alimentar, procesând până când este bine amestecat.
Notă: acest fel de mâncare poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la frigider. Pentru a reîncălzi, puneți pur în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 5 minute, amestecând o dată la jumătatea drumului.