Păstârnac Prăjit Cu Unt

Păstârnac Prăjit Cu Unt
Păstârnacul prăjit cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Păstârnac Prăjit Cu Unt, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, și Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperiți păstârnacul cu apă, acoperiți și fierbeți la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Într-o pungă de plastic combinați făina și sarea de condimente. Înmuiați păstârnacul în unt și puneți-le în pungă. Agitați punga pentru a acoperi păstârnacul cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul începe să sfârâie, adăugați păstârnac. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand toate partile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista