Păstârnac Prăjit Cu Unt

Păstârnac Prăjit Cu Unt
Păstârnacul prăjit cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Păstârnac Prăjit Cu Unt, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, și Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperiți păstârnacul cu apă, acoperiți și fierbeți la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere.
3
Într-o pungă de plastic combinați făina și sarea de condimente. Înmuiați păstârnacul în unt și puneți-le în pungă. Agitați punga pentru a acoperi păstârnacul cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul începe să sfârâie, adăugați păstârnac. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand toate partile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista