Păstârnac Prăjit Cu Unt
Păstârnacul prăjit cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Păstârnac Prăjit Cu Unt, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, și Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperiți păstârnacul cu apă, acoperiți și fierbeți la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Într-o pungă de plastic combinați făina și sarea de condimente. Înmuiați păstârnacul în unt și puneți-le în pungă. Agitați punga pentru a acoperi păstârnacul cu făina condimentată.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul începe să sfârâie, adăugați păstârnac. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand toate partile se rumenesc.