Păstârnac Cu Unt De Ierburi
Păstârnacul cu unt de ierburi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ierburi, sare și piper kosher, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, Broccoli în unt de ierburi, și Talpa în unt de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați legumele și aruncați-le pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, faceți untul de plante combinând untul moale și ierburile împreună; condimentează cu puțină sare și piper.
Pentru a servi, întindeți puțin unt de plante în fundul unui castron.
Adăugați legumele fierbinți și punctați cu mai mult unt de plante. Umeziți cu o parte din lichidul de gătit și serviți.