Păstârnac Cu Unt De Ierburi

Păstârnac Cu Unt De Ierburi
Păstârnacul cu unt de ierburi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ierburi, sare și piper kosher, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, Broccoli în unt de ierburi, și Talpa în unt de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați legumele și aruncați-le pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
3
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, faceți untul de plante combinând untul moale și ierburile împreună; condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
IerburiIerburi
5
Pentru a servi, întindeți puțin unt de plante în fundul unui castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați legumele fierbinți și punctați cu mai mult unt de plante. Umeziți cu o parte din lichidul de gătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista