Păstrăv Pecan

Păstrăvul Pecan necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 476 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de canolan, biscuiți de sare, file de păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Miere Pecan Păstrăv, Păstrăv Cu Crustă De Pecan, și Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan.
Instrucțiuni
Puneți primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate fin.
Așezați amestecul de cracker într-un vas superficial.
Puneți laptele într-un vas separat de mică adâncime. Înmuiați fileurile în lapte; dragă în amestec de cracker. Înveliți fileurile cu spray de gătit.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 file; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți fileul din tigaie, păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și file.
Se servește cu pene de lămâie.