Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar
Păstrăvul la grătar cu salată de Romaine la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 299 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de salată română —frunze exterioare dure aruncate, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine!, Salată De Romaine La Grătar, și Salată De Romaine La Grătar.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron, bateți usturoiul tocat cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Stropiți partea tăiată a fiecărei jumătăți de romaine cu 1 lingură de pansament și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Tăiați fiecare bucată de romaine pe jumătate pe lungime și transferați-o pe un platou.
Ungeți fileurile de păstrăv pe ambele părți cu pansamentul și condimentați cu sare și piper. Grătiți păstrăvul la foc mare, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți păstrăvul și gătiți încă 1 minut.
Așezați un file de păstrăv peste fiecare sfert de romaine, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.