Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper

Păstrăvul la grătar cu fasole albă și vinaigretă de Caper este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 946 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 7,84 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, păstrăv dezosat, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Gatiti untul intr-o tigaie mica la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 4 minute.
Se amestecă în ulei, apoi șalotă, oțet, capere și rozmarin. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Amestecați fasolea, coaja de lămâie și 2 linguri de vinetă în tigaie medie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Perie un pic vinaigrette peste partea de carne de păstrăv; se presara cu sare si piper.
Așezați tigaia cu fasole pe marginea grătarului pentru a se încălzi. Păstrăv la grătar, cu carnea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți păstrăvul; grătar până la fiert, aproximativ 2 minute.
Transferați păstrăvul în farfurii.
Se amestecă rucola în fasole caldă; lingură alături de păstrăv. Reîncălziți vinaigreta rămasă; lingură peste păstrăv și fasole.