Păstrăv de Pârâu saut cu unt brun și nuci pecan
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Păstrăvul de Pârâu saut cu unt brun și nuci pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 752 calorii, 72g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,53 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, ulei de gătit, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Încercați Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, Păstrăv sotat cu nuci pecan, și Păstrăv De Pârâu M Mcullerin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Presărați peștele cu sare și piper. Puneți jumătate de păstrăv în tigaie și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați fileurile gătite pe foaia de copt pregătită și păstrați-le calde la cuptor.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, gătiți restul fileurilor de păstrăv și adăugați-le pe foaia de copt.
Ștergeți tigaia și topiți untul la foc mic.
Adăugați salvia și nucile pecan și gătiți, amestecând, până când untul se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Serviți păstrăvul cu sosul de unt lingurat deasupra.
Alternative de pește: combinația de nuci pecan și unt brun completează multe tipuri de pești, cum ar fi basul negru, bibanul lacului sau walleye.
Recomandarea vinului: un vin alb plin, delicios, va accentua aromele profunde de nuci ale acestui fel de mâncare. Căutați un Chardonnay Australian, cu fructele sale coapte și stejarul prăjit.