Păstrăv de Pârâu saut cu unt brun și nuci pecan

Păstrăv de Pârâu saut cu unt brun și nuci pecan
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Păstrăvul de Pârâu saut cu unt brun și nuci pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 752 calorii, 72g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,53 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, ulei de gătit, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Încercați Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, Păstrăv sotat cu nuci pecan, și Păstrăv De Pârâu M Mcullerin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați peștele cu sare și piper. Puneți jumătate de păstrăv în tigaie și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați fileurile gătite pe foaia de copt pregătită și păstrați-le calde la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, gătiți restul fileurilor de păstrăv și adăugați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
7
Ștergeți tigaia și topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați salvia și nucile pecan și gătiți, amestecând, până când untul se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Serviți păstrăvul cu sosul de unt lingurat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
PăstrăvPăstrăv
10
Alternative de pește: combinația de nuci pecan și unt brun completează multe tipuri de pești, cum ar fi basul negru, bibanul lacului sau walleye.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bas NegruBas Negru
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
PeștePește
11
Recomandarea vinului: un vin alb plin, delicios, va accentua aromele profunde de nuci ale acestui fel de mâncare. Căutați un Chardonnay Australian, cu fructele sale coapte și stejarul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista