Păstrăvul Brook la grătar cu orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 6.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci, sare, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Brook Trout M Elixllerin, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1/4 cană praz, ciuperci și usturoi; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați apă, orez, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scurgeți orezul, rezervând 1 cană lichid de gătit; puneți orezul deoparte. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 8 minute sau până când se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din căldură; puneți bulionul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Așezați 1 crenguță de cimbru în centrul fiecăruia dintre cele 4 pătrate (10 inci) de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Puneți 1 pește deasupra fiecărei crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Presărați sare și piper rămase peste cavitățile din interiorul peștilor. Umpleți 1/2 cană amestec de orez în cavitatea fiecărui pește. Înfășurați peștele în folie, răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Puneți peștele învelit în folie pe grătar; grătați 10 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță. Desfaceți peștele; îndepărtați și aruncați pielea. Puneți peștele deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
11
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se adaugă prazul rămas și se sotează 2 minute sau până se înmoaie. Împărțiți prazul în mod egal între 4 plăci individuale și acoperiți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
13
Stropiți 2 linguri de bulion peste fiecare pește și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
14
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit