Păstrăv curcubeu sotat cu roșii verzi și sos de mure

Păstrăv curcubeu sotat cu roșii verzi și sos de mure
Sauteed păstrăv curcubeu cu roșii verzi și sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 549 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mure, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Păstrăv curcubeu cu salsa de roșii afumate, Idaho păstrăv curcubeu și creveți Napoleon cu sos Beurre Blanc de lămâie-șalotă, și Păstrăv Curcubeu Meuni Otrivtre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți roșia și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender și curățați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați piureul de roșii într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu, aducându-l la fierbere mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați țelina, coaja de lămâie, zahărul, scorțișoara, nucșoara și apa. Reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul este gros, ca un sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se scoate de pe foc și se amestecă ușor în mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
6
Adăugați sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Făinați ușor ambele părți ale păstrăvului și presărați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
PăstrăvPăstrăv
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați suficient ulei de măsline pentru a arde păstrăvul. Când uleiul este fierbinte, adăugați păstrăvul și căutați pe ambele părți doar până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Puneți tigaia în cuptor și continuați să gătiți până când peștele este fulgi, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu sosul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista