Păstrăv afumat și pene de cartofi

Păstrăv afumat și pene de cartofi
Păstrăvul afumat și pene de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de păstrăv, capere, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv afumat și salată de cartofi noi, Piei De Cartofi De Păstrăv Afumat, și Prăjituri Cu Cartofi De Păstrăv Afumat.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 15 minute până se înmoaie. Între timp, răsturnați spanacul într-o strecurătoare mare în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Scurgeți cartofii peste spanac, astfel încât apa de gătit să-l ofilească, apoi lingurați cartofii înapoi în tigaie. Mash, amestecând coaja și sucul de lămâie și niște condimente, apoi pliați prin fulgii de păstrăv, spanacul stors, caperele și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
PăstrăvPăstrăv
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Răsturnați jumătate din pesmet pe o farfurie mare, apoi răsturnați amestecul de cartofi pe o altă farfurie și formați-l într-un disc mare. Întoarceți tortul de cartofi pe firimituri, apăsând firimiturile rămase pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Încălziți grătarul și turnați uleiul într-o tigaie mare. Glisați cu grijă tortul de cartofi în tigaie, apoi gătiți timp de 5 minute până când fundul este auriu. Acum grătiți 4-5 minute până când firimiturile de deasupra sunt aurii și tortul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se servește fierbinte cu pene de lămâie, sos tartar și o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista