Păstrăv afumat și pene de cartofi

Păstrăvul afumat și pene de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de păstrăv, capere, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv afumat și salată de cartofi noi, Piei De Cartofi De Păstrăv Afumat, și Prăjituri Cu Cartofi De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 15 minute până se înmoaie. Între timp, răsturnați spanacul într-o strecurătoare mare în chiuvetă.
Scurgeți cartofii peste spanac, astfel încât apa de gătit să-l ofilească, apoi lingurați cartofii înapoi în tigaie. Mash, amestecând coaja și sucul de lămâie și niște condimente, apoi pliați prin fulgii de păstrăv, spanacul stors, caperele și mărarul.
Răsturnați jumătate din pesmet pe o farfurie mare, apoi răsturnați amestecul de cartofi pe o altă farfurie și formați-l într-un disc mare. Întoarceți tortul de cartofi pe firimituri, apăsând firimiturile rămase pe partea de sus.
Încălziți grătarul și turnați uleiul într-o tigaie mare. Glisați cu grijă tortul de cartofi în tigaie, apoi gătiți timp de 5 minute până când fundul este auriu. Acum grătiți 4-5 minute până când firimiturile de deasupra sunt aurii și tortul este fierbinte.
Se servește fierbinte cu pene de lămâie, sos tartar și o salată verde.