Păstrăv Afumat De Catifea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul afumat de catifea. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 5,71 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, păstrăv, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dip De Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pielea, capul și coada din păstrăv. Trageți ușor fileurile din oase, lăsând atașate chiar și oasele foarte fine.
Într-un bol de amestecare, mărunțiți ușor fileurile cu două furculițe; îndepărtați acum orice oase fine. Pune deoparte.
Gatiti telina si ceapa in unt la foc mediu-mic pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă, cu piper, la pește. Mișto.
Bateți crema până când deține vârfuri moi. Împingeți ușor în păstrăv.Refrigerați cel puțin 3 până la 4 ore sau până la 2 zile înainte de utilizare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;