Pădurea Neagră Lira Tort

Pădurea Neagră Lira Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de pădure neagră. Această rețetă face 10 porții cu 649 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cacao, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră Lira Tort, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat 1 1/3 căni de zahăr granulat și 2/3 cană de zahăr brun, bătând până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță. vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Bateți împreună făina și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 10 inci unsă și făinată (cu laturile înalte de 3 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Între timp, pregătiți sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
10
Așezați tortul pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort. Se toarnă încet sosul de cireșe peste tort. Bateți smântâna grea, 1 lingură. zahăr granulat și restul de 1/4 linguriță. vanilie la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Dollop frisca pe tort, si se presara cu ciocolata ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FrișcăFrișcă
Cremă GreaCremă Grea
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
CireșeCireșe
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista