Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de pădure neagră. Această rețetă face 10 porții cu 649 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cacao, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pădurea Neagră Lira Tort, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat 1 1/3 căni de zahăr granulat și 2/3 cană de zahăr brun, bătând până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță. vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Bateți împreună făina și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ciocolata
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 10 inci unsă și făinată (cu laturile înalte de 3 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Între timp, pregătiți sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sos
10
Așezați tortul pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort. Se toarnă încet sosul de cireșe peste tort. Bateți smântâna grea, 1 lingură. zahăr granulat și restul de 1/4 linguriță. vanilie la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Dollop frisca pe tort, si se presara cu ciocolata ras.