Pâini De Tort Cu Aromă De Portocale

Pâini De Tort Cu Aromă De Portocale
Pâinile de tort cu aromă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini De Tort Cu Aromă De Portocale, Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată cu lapte bătut, și Tort de ciocolată dulce cu aromă de portocale cu compot de portocale din sânge confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pulverizați trei tigăi de pâine de 8 pe 4 inci (de unică folosință sunt fine) cu spray de gătit cu ulei vegetal, praf cu făină și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Într-un castron mediu, bateți făina de tort cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul unui mixer de suport echipat cu paleta, bateți untul cu zahărul și coaja de portocală la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină De TortFăină De Tort
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine între adăugiri și răzuind partea laterală a bolului. Bateți în smântână și vanilie. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu Zara și începând și terminând cu ingredientele uscate; pliați ușor doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Răzuiți aluatul în tigăile pregătite și neteziți blaturile; atingeți ușor o dată pentru a elibera orice aer.
6
Coaceți pâinile timp de aproximativ 45 de minute, rotind foaia de copt la jumătatea drumului, până când un tester de tort introdus în centrul fiecărei pâini iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați pâinile într-un raft timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le pe raft și așezați-le în partea dreaptă pentru a se răci. Praf cu zahăr cofetari, felie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista