Pâinile de tort cu aromă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini De Tort Cu Aromă De Portocale, Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată cu lapte bătut, și Tort de ciocolată dulce cu aromă de portocale cu compot de portocale din sânge confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați trei tigăi de pâine de 8 pe 4 inci (de unică folosință sunt fine) cu spray de gătit cu ulei vegetal, praf cu făină și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Într-un castron mediu, bateți făina de tort cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul unui mixer de suport echipat cu paleta, bateți untul cu zahărul și coaja de portocală la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 4 minute.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine între adăugiri și răzuind partea laterală a bolului. Bateți în smântână și vanilie. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu Zara și începând și terminând cu ingredientele uscate; pliați ușor doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Răzuiți aluatul în tigăile pregătite și neteziți blaturile; atingeți ușor o dată pentru a elibera orice aer.
6
Coaceți pâinile timp de aproximativ 45 de minute, rotind foaia de copt la jumătatea drumului, până când un tester de tort introdus în centrul fiecărei pâini iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați pâinile într-un raft timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le pe raft și așezați-le în partea dreaptă pentru a se răci. Praf cu zahăr cofetari, felie și se servește.