Cină cu carne de vită și varză

Cină cu carne de vită și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina cu carne de vită și varză. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de apă, morcov, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crock-Pot Corned Carne de vită și varză cina, Cină cu carne de vită și varză pentru aragazul lent, și Cina fiartă din New England (carne de vită și varză).

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul într-un vas mare; adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin usturoi). Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
2
Scoateți pieptul din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Așezați pieptul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Strecurați lichidul de gătit printr-o strecurătoare în 2 boluri mari; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Adăugați semințe de chimen și varză; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
VarzăVarză
5
Scurgere.
6
În timp ce varza se gătește, puneți cartofii într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie. Se amestecă pătrunjelul, untul, coaja, sucul și piperul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Combinați pesmetul și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
HreanHrean
10
Întindeți muștarul pe o parte a pieptului. Apăsați amestecul de pesmet pe muștar. Se fierbe 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MuștarMuștar
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
11
Serviți pieptul cu varză și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista