Pâinea de dovlecei cu lămâie a lui Ellen

Pâinea de dovlecei cu lămâie a lui Ellen
Pâinea de dovlecei cu lămâie a lui Ellen este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână dovlecei, extract de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pâinea de dovlecei cu lămâie a lui Ellen, Pâine de dovlecei cu lămâie cu glazură de lămâie, și Pâine Cu Dovlecei Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 2 tigăi de pâine; presărați zahăr în partea de jos și pe părțile laterale ale tigailor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle, 2 căni de zahăr, uleiul vegetal, extractul de vanilie, extractul de lămâie și coaja de lămâie împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un castron separat; se adaugă la amestecul de ouă și se amestecă până când aluatul este gros. Îndoiți dovleceii în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista